Please enable JS

 

CAN GUILELLA

LA NOSTRA MASIA


Can Guilella és una masia catalana del s.XVII completament rehabilitada tot i conservar l’aspecte original. Situada a Gargallà (Montmajor. Comarca del Berguedà) envoltada de camps de conreu, boscos i un entorn que convida a les excursions i activitats molt diverses.
img

A Can Guilella volem ser respectuosos amb el medi ambient. Per això hem respectat l’edifici original. Fem una gestió responsable de l’aigua i els residus. Promovem un consum responsable d’aliments de proximitat, apostant per un model de turisme sostenible.
La Montse us atendrá i intentarà que la vostra estada a Can Guilella es converteixi en un somni rural.
img

Com arribar

La casa de Can Guilella està situada a Gargallà (Montmajor) a la comarca del Berguedà. (coordenades: 41º 58’03. 56” N ; 1º 41’53. 72” E)
- Des de Barcelona seguir l’autopista C-16 o l’A-18 fins a Manresa.
- A Manresa, agafar la C-25 (Sortida 132) direcció Cardona-Solsona-Andorra. Aquesta sortida us portarà a la C-55.
- Al km 61,5 de la C-55, preneu la sortida B-420 BERGA/MONTMAJOR/CARDONA. A la rotonda, agafeu la primera sortida B-420 Berga/Montmajor. Al Km 7 de la B-420 gireu cap a l’esquerra, a uns 400mts gireu altre cop a la esquerra, passareu per entremig de 2 masies gireu a la dreta i torneu a girar a l’esquerra i a uns 200mts trobareu “Can Guilella”